Mexican Bowl

Whoeee! Mijn eerste food ‘opdracht’. Ik probeer via instagram zo veel mogelijk mensen te bereiken met mijn food en hoe groter je bereik wordt, hoe vaker je door merken wordt benaderd om hun producten te promoten. Dit was m’n eerste! Ik kreeg een box van Santa Maria Tex Mex thuis gestuurd en moest daar iets creatiefs mee maken en op insta posten. Laat dat maar aan mij over ;)

Ik maakte deze leuke bowls! De Mexicaanse tortilla’s oprollen als burrito of wrap vond ik niet zo origineel dus ik maakte er deze leuke bakjes mee. Het is echt super makkelijk te maken. Het enige dat je hoeft te doen is de tortilla in een soepkom of yoghurt schaaltje vouwen en zo voor 10 minuutjes in de oven te schuiven. De tortilla wordt dan hard en blijft in de vorm staan.

De leuke vormpjes heb ik gevuld met een lekkere bonen salade. Als dressing gebruikte ik de ‘Ranchdip’ en ik heb er nog een lekkere lepel guacamole op gekwakt, ook gemaakt met de kruiden van Santa Maria. Verder zit er in deze salade;

  • Tomaatjes
  • Maïs
  • Kidneybonen
  • Zwarte bonen
  • Paprika
  • Rode ui

De ingrediënten gewoon rauw mixen met de saladedressing en in het bakje stoppen. Easy peasy Mexican!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s