Proteïne smoothiebowl

Smoothiebowls! Love em’. Ze doen me zo denken aan Bali en vrolijk en strand en zomer! En ik vind het echt heel leuk om ze te versieren. Fruit heeft altijd een mooi kleurtje dus dat zijn gegarandeerd mooie foto’s! Ik maakte dit keer een sportvariant met wat meer eiwit.

In de blender:

  • 150g kokosyoghurt
  • 1 banaan
  • 20 gram eiwitpoeder (smaak naar keuze, ik gebruik altijd plantaardige eiwit poeder van Orangefit vanille smaak)

Nu heb je de basis voor een smoothiebowl. Je kunt er allerlei fruit op leggen. Deze variant had ik versierd met frambozen, mango en blauwe bessen en daarnaast nog wat havermout, chiazaad en kokosrasp.

Wees creatief en maak er je eigen variant van! Voor op de foto werkt het goed om eerst een laagje van bijvoorbeeld havermout, kokosrasp of hennepzaad te strooien en daarna kleine stukjes fruit erop. Als je op het internet zoekt naar mooie smoothiebowls krijg je soms echt prachtige foto’s met hele bloemen en weet ik wat erin en dat is heel mooi, maar praktisch niet zo eetbaar…

Tip: de smoothie zelf wordt wat dikker als je de banaan van te voren invriest. Dat doe ik zelf alleen in de zomer want een ijskoud ontbijtje in de winter vind ik niet zo!

Misschien vind je deze paarse smoothiebowl ook lekker!

Heb je zelf een smoothiebowl gemaakt? Ik zou het super leuk vinden om die te zien! Stuur me een foto via de DM op m’n instagram :)

2 gedachten over “Proteïne smoothiebowl

  1. Pingback: Roze smoothiebowl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s