Broodje gegrilde groente

Ik had weer eens zin in BROOD! Ik eet niet zo heel vaak brood, meestal soep, een salade of groente voor de lunch maar ik had hard gesport en zin in een stevige lunch. Ik vind het belangrijk om iedere dag voldoende groente binnen te krijgen en dat gaat met dit broodje wel lukken!

Ik sneed met een kaasschaaf dunne plakken van een courgette en een aubergine en legde deze zonder olie in de grillpan. Ondertussen besmeerde ik boterhammen met bietenhummus en sneed een tomaat in plakjes. Toen de groente aan beide kanten mooi gegrild was legde ik de groente op de boterhammen. Volkoren brood natuurlijk! Ik ben mega fan van de liefde&passie broden van de Albert Heijn. Kun je prima invriezen trouwens!

Eeeeeeet u smakelijk!

Liever een ander groente broodje? Bekijk dan deze post met guacamole en champignons!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s