Broodje guacamole en portobello

Hoewel ik geen vegan ben en dit ook niet wil zijn ben ik me er wel bewust van wanneer ik wél iets dierlijks eet. Op brood eet ik eigenlijk het liefst kaas. Vleeswaren zijn natuurlijk uitgesloten en al het zoete broodbeleg zit vol met suiker. In de eerste week van januari wilde ik zo weinig mogelijk dierlijke producten eten en moest mijn broodje kaas worden vervangen door iets nieuws!

Het is gewordennn: een broodje guacamole met stukjes gehakte portobello. Super lekker en zo klaar. Je prakt een avocado tot guacamole, beetje peper/zout erdoor. Smeer dit over een volkoren boterham. Bak wat champignons of andere paddenstoelen en leg over de guacamole. Echt een lekkere combi!

Heb jij leuke ideeën voor ‘vegan’ broodbeleg? Let me know via m’n insta!

3 gedachten over “Broodje guacamole en portobello

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s