Regenboog wrap met falafel

Wraps zijn zo chill! En je kunt er zo veel verschillende dingen mee doen. Heb je er bijvoorbeeld wel eens een pizza van gemaakt?! Binnenkort zal ik die delen op deze blog!
Ik ben gek op falafel! Het zelf maken is leuk maar heb ik niet altijd zin in of tijd voor. Gelukkig is er garden-gourmet. Daar koop ik graag producten van omdat ze er geen gekke dingen aan toevoegen. Bovendien zijn de producten erg lekker, zo ook de falafel!

De wrap in dit gerecht is roze/rood omdat het deels is gemaakt van bietjes! Deze liggen bij de supermarkt niet bij de wraps maar in het koelschap. Je hebt ze ook in het oranje, gemaakt van wortel. Makkelijk extra groente dus!

Bak de falafel in een pan of stop ze in de oven. Besmeer een wrap met je lievelingshummus (dit keer had ik pompoenhummus van de appie) en vul de wrap met rauwkost en de falafel. Zelf vind ik wortel-julienne altijd lekker en paprika. Bladgroente is altijd goed voor een beetje extra ijzer voor ons vegetariërs en mooi voor de foto ;)

2 gedachten over “Regenboog wrap met falafel

  1. Dat ziet er erg lekker en kleurrijk uit! Ik krijg er meteen zin in. Dank voor je tip over waar ik de wraps gemaakt van groente kan vinden, ik vroeg me al af waar je ze vandaan had want die liggen inderdaad net bij de gewone wraps. Ik ga er naar op zoek in de supermarkt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s