Groene smoothie

In drukke tijden schiet gezond eten er soms wel een beetje bij in. Als ik wat langer minder goed op m’n voeding heb gelet ga ik me ook echt ellendiger voelen. Met deze groene smoothie krijg je in één klap een hele hoop vitaminen en voedingsstoffen binnen en voel ik me meteen gezonder. Beetje placebo natuurlijk, maar gezond is het drankje zeker!

Voor 2 grote glazen gooi je in stukjes in de blender;

  • Een hele komkommer
  • 2 kiwi’s
  • 100 gram bladspinazie (ik kies altijd voor baby spinazie)
  • Sap van 1 limoen

Deze smoothie/sap kun je prima 2 dagen in de koelkast bewaren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s