Gegrilde groente met pasta-pesto

In de docu ‘Gamechangers’ op Netflix hebben ze het steeds over een ‘whole grains plantbased diet’. Dit houdt in dat je alleen volkoren producten en plantaardige producten eet. Dit gerecht heb ik na het zien van deze docu gemaakt en ja, ik heb gekozen voor volkoren pasta. Ik moest er even aan wennen maar ik vind het nu zelfs lekkerder dan ‘witte’ pasta, en het is veel gezonder! Ik koos een pesto waarin geen dierlijke producten zitten zodat dit gerecht inderdaad ‘whole grains and plantbased’ is. En vegan!

De pasta kookte ik volgens de verpakking en in een grillpan gooide ik stukken aubergine, courgette en rode ui. Nadat ik de pasta had afgegoten roerde ik hier een paar lepels pesto door en klaar. Typisch een gerecht van snel, makkelijk en lekker!

Een gedachte over “Gegrilde groente met pasta-pesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s